• Leverancier


    Motorola, Hytera, Kenwood en Icom portofoons

    SMELT Europe BV is leverancier van portofoons. Neemt u gerust contact met ons op!

Verkoop Portofoons

SMELT Europe BV is leverancier van portofoons van o.a. de merken Motorola, Entel, Kenwood en Icom portofoons. SMELT Europe staat bekend om haar deskundige medewerkers en jarenlange ervaring op het gebied van professionele mobiele communicatie oplossingen. SMELT Europe BV adviseert de meest optimale en betrouwbare communicatie oplossing voor iedere gewenste communicatie behoefte.

Hieronder vindt u een overzicht van de merken binnen ons programma. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn mocht uw voorkeur uitgaan naar een andere fabrikant.

Motorola Portofoons

Motorola is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van portofoons. Een uigebreid programma van kwalitatief hoogwaardige apparatuur aangevuld met een perfecte lijn van accessoires maakt Motorola vaak het uitgangspunt bij de keuze voor portoons.

Hytera Portofoons

Hytera is een relatief jonge speler op de markt voor portofoons. Het grootste verschil met de overige fabrikanten is het feit dat Hytera zich enkel en alleen op de markt voor mobiele communicatie-apparatuur begeeft en zich mede daar door één van de vooruitstrevende spelers op deze markt mag noemen.

Kenwood Portofoons

Kenwood timmert al jaren aan de weg en mag zich inmiddels de tweede speler op de markt voor portofonie noemen. Inmiddels heeft ook Kenwood een zeer uitgebreide lijn van potofoons op de markt gebracht, waarbij naast de functionaliteit en vormgeving ook rekening is gehouden met het uiteindelijke prijskaartje.

Icom Portofoons

Icom presenteert een uitgebreide lijn van analoge en digitale portofoons voor alle gebruiksdoeleinden. Van waterdichte tot explosieveilige tot licentievrije portofoons, u vindt het binnen het Icom assortiment. Icom is al jarenlang één van de voornaamste spelers in ontwikkeling van portofoons.

Meer informatie onvangen over Verkoop van portofoons?

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen.
Neemt u dan contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder.

info@smelteurope.nl 088 60 666 00